Fenerbahçe – Galatasaray (0-3 Maç Sonucu) Derbide lider Cim Bom oldu 

Fenerbahçe – Galatasaray (0-3 Maç Sonucu) Derbide lider Cim Bom oldu 
Yayınlama: 08.01.2023
Düzenleme: 08.01.2023 21:30
27
A+
A-

Fenerbahçe – Galatasaray (0-3 Maç Sonucu) Derbide lider Cim Bom oldu

Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde zafer Sarı-Kırmızılılar’ın! Kadıköy’e 6 maçlık galibiyet serisiyle lider gelen Galatasaray derbiden 0-3 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü ve zirvede puan farkını 4’e yükseltti. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Sergio Oliveira, 78’de Kerem Aktürkoğlu ve 90+10’da Mauro Icardi attı. Fenerbahçe’de 69’da oyuna giren İrfan Can Kahveci 86’da kırmızı kart gördü. Fenerbahçe taraftarları kaleci Altay Bayındır’u uzun süre protesto etti.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi, derbide zafer 0-2’la Cim Bom’un oldu.

FENERBAHÇE – GALATASARAY (0-2) ÖZET İZLE

Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’de başlayan maçı hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Süleyman Özay yapacak. VAR hakemi ise Alper Ulusoy olacak. Karşılaşma, beIN Sports HD 1’den canlı yayınlanıyor.

FENERBAHÇE – GALATASARAY İLK 11’LER 

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Gustavo, Szalai, Osayii Arao, Crespo, Ferdi, Rossi, Joshua King, Batshuayi 

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Berkan, Oliveira, Mertens, Kerem, Rashica, Barış

İLK 2 GOL VAR’A TAKILDI

Galatasaray derbide ilk yarıyı 0-1 önde tamamladı. Cim Bom’u öne geçiren golü 28’de Sergio Oliveira attı. Kaleci Fernando Muslera da çok kritk 3 kurtarışa imza attı.

Galatasaray’ın Nelsson’la attığı ilk gol az farkla ofsayt çıktı. 3 dakika sonra Kerem Aktürkoğku atı, bu kez de Fenerbahçe savunmasının ofsayt tuzağı işe yaradı.

ERZURUM/HORASAN MERKEZLİ GÜNCEL, DÜNYA, TÜRKİYE VE BÖLGESEL HABER YAYIN SİTESİ
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.