Kaymakam ve Belediye Başkanı Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu  

Kaymakam ve Belediye Başkanı Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu  
Yayınlama: 20.01.2023
Düzenleme: 21.01.2023 20:52
85
A+
A-

Kaymakam ve Belediye Başkanı Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu 

2022-2023 eğitim öğretim yılının 12 Eylül 2022’de başlayan birinci dönemi bugün sona erdi.Türkiye geneli  İlk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören yaklaşık 19 milyon  Horasanda ise  9.500 öğrenci, yarıyıl tatilini yapmak üzere karnelerini aldı.

Horasan ilçesine bağlı Hasan baba mahallesi’nde bulunan Fehmi Bilge  İlkokulunda karne töreni düzenlendi.

Karne törenine, Horasan  Kaymakamı Ömer Tekeş,  Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Horasan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Karakurt  ile veliler ve öğrenciler katıldı.

Karne programına katılan protokol üyeleri;

 “ Tüm çocuklarımıza, tüm öğrencilerimize buradan şunu ifade etmek istiyoruz, tatilde dinlensinler. Kitap okumayı ihmal etmesinler ama arkadaşlarla oynamayı, dinlenmeyi, aile büyükleriyle bir arada gelmeyi de unutmasınlar. Bu vesileyle tekrar tekrar tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimize, velilerimize eğitimin tüm paydaşlarına  desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Herkese iyi tatiller diliyoruz” dediler.

Yaklaşık 19 milyon öğrencinin karne aldığı iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından ikinci dönem, 6 Şubat’ta başlayacak, 17-20 Nisan 2023’te ise ikinci ara tatil dönemi olacak.

Eğitim öğretim dönemi, 16 Haziran 2023’te sona erecek.

ERZURUM/HORASAN MERKEZLİ GÜNCEL, DÜNYA, TÜRKİYE VE BÖLGESEL HABER YAYIN SİTESİ
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.