HORASAN’LI SMA HASTASI YİĞİT ÖMER  İÇİN YARDIM ÇAĞRISI 

HORASAN’LI SMA HASTASI YİĞİT ÖMER  İÇİN YARDIM ÇAĞRISI 
Yayınlama: 01.04.2023
Düzenleme: 01.04.2023 20:55
474
A+
A-

HORASAN’LI SMA HASTASI YİĞİT ÖMER  İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

SMA hastası bebek Yiğit Ömer  için başlatılan kampanya devam ederken zaman her geçen gün Yiğit Ömer’in  aleyhine işliyor. Baba Nurullah Kaplan, herkesi Yiğit Ömer’i yaşatmak için yardım etmeye çağırıyor.

SMA hastası bebek Yiğit Ömer için başlatılan kampanya devam ederken zaman her geçen gün Yiğit Ömer’in aleyhine işliyor. Yurt dışında yapılacak tedavisi için yaklaşık 2 milyon dolara ihtiyaç duyulan 6 aylık Yiğit Ömer yaşamak istiyor. 15 günlükken SMA teşhisi konulan Yiğit Ömer bebek şimdi makineye bağlı olarak yaşamını sürdürüyor.

BABAB KAPLAN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ERİYOR”

“Oğlumuz gün gün gözümün önünde eriyor” diyerek Sağlık Bakanlığına ve hayırsever vatandaşlara seslenen baba Nurullah Kaplan, oğlunun tedavi masraflarını kendi imkanlarıyla karşılayamayacağını belirterek “Banka personeliyim . Tedavi için istenen parayı karşılama olanağım yok ” dedi. Erzurum Valiliğinden aldıkları izinle altı   aydır Yiğit Ömer  için bağış kampanyası başlattıklarını hatırlatan Kaplan “Altı aydır çabalıyoruz. Gündüz kampanya için caddelerde yardım  standı açarken gece oğlumun başında nöbet tutuyorum. Her eve geldiğimde oğlum gözümün içine bakıyor. Sanki ‘baba beni kurtar’ diye bakıyor. Biz bu çileyi çekmek zorunda mıyız? Bunun bir çaresi olmalı” ifadelerini kullandı.

ANNE KAPLAN “SESİMİZİ DUYUN”

Kampanyanın devam ettiğini belirten anne Fatma Utkan Kaplan “Yardımları damla damla biriktirmeye çalışıyoruz. Ülkemizden SMA hastası bir çok çocuk tedavi gördü ve durumları düzeliyor. Türkiye’de 100 kadar çocuk da kurtuldu. Herkesi Yiğit Ömer’i  yaşatmak için yardım etmeye çağırıyorum. Ne olur bizim sesimizi duyun” diye konuştu. 




ERZURUM/HORASAN MERKEZLİ GÜNCEL, DÜNYA, TÜRKİYE VE BÖLGESEL HABER YAYIN SİTESİ
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.