Vali Çiftçi’den düğün konvoyu ve maganda uyarısı  

Vali Çiftçi’den düğün konvoyu ve maganda uyarısı  
Yayınlama: 05.09.2024
101
A+
A-
ERZURUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ, İLDEKİ 8 AYLIK ASAYİŞ RAKAMLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER YAPARKEN ÖZELLİKLER DÜĞÜN KONVOYLARI VE GELİŞİ GÜZEL SİLAHLA ATEŞ EDEN MAGANDALAR KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU. (MEHMET EMİN KIZILCA/ERZURUM-İHA) Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ildeki 8 aylık asayiş rakamları ile ilgili değerlendirmeler yaparken özellikler düğün konvoyları ve silahlı magandalar konusunda uyarılarda bulundu.


Vali Çiftçi’den düğün konvoyu ve maganda uyarısı  

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ildeki 8 aylık asayiş rakamları ile ilgili değerlendirmeler yaparken özellikler düğün konvoyları ve silahlı magandalar konusunda uyarılarda bulundu.

  “DÜĞÜN EVLERİ CENAZE EVLERİNE DÖNMESİN” 

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan asayiş toplantısına İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Engin Avcı ve Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar katıldı. Daha önce düğün konvoylarıyla ilgili bir konuya dikkat çektiğini vurgulayan Vali Mustafa Çiftçi, “Gelin alırken genelde bazı vatandaşlar sağa sola ateş açıyorlar. Artık günümüzde toplu yaşam epey arttı. Bu kişiler silah sıkarken üst katlarda bulunan insanlara isabet olabileceğini hatta bazen yorgun mermi diyoruz. Bunlar böyle belli bir noktaya çıktıktan sonra düşüyor. Onun da bir insanın vücuduna isabet edebileceğini, hayatına mal olabileceğini düşünmeliyiz. Dolayısıyla düğün evlerinin matem evlerine dönüşmesini istemiyoruz. Düğünlerde silah atılmasını istemiyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını istirham ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ERZURUM/HORASAN MERKEZLİ GÜNCEL, DÜNYA, TÜRKİYE VE BÖLGESEL HABER YAYIN SİTESİ
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.