AK Parti’de temayül heyecanı…

AK Parti’de temayül heyecanı…
Yayınlama: 26.11.2023
254
A+
A-

AK Parti’de temayül heyecanı…

AK Parti Erzurum İl Teşkilatınca Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde, 31 Mart’ta düzenlenecek mahalli idareler seçimlerinde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması düzenlendi.

Temayül’e yoğun ilgi

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinse yapılan açılış törenine AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, İlçe Belediye Başkanları, delegeler partililer katıldı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av İbrahim Küçükoğlu adaylara başarı temennisinde bulundu.  Başkan Küçükoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı liderliğinde, Türkiye yüzyılında Türkiye uçağının burnu havaya kalktı, kimse engel olamayacak, kimse durduramayacak Türkiye’yi. Bu seçimde Allah’ın izniyle en güçlü desteği Erzurum verdi, yine verecek.”

Temayül ve istişarelerin ardından belirlenecek aday arkasında tüm teşkilatın birlik, beraberlik içinde olacağını, Büyükşehir ve 20 ilçeyi birden kazanmak için hep birlikte gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, “AK Parti, hizmet ve eser siyasetinin biricik temsilcisidir. Şehrimizin tamamını bu anlayışla yeniden buluşturmak için çalışacağız. AK Parti, sen – ben kavgasının değil, millet sevdalılarının partisi olmuştur. Bugün de teşkilatımızın eğilimini genel merkezimiz elektronik ortamda temayül yoklaması ile gerçekleştiriyor. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, “Bugün Erzurum’umuzda Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediye başkan adaylarımız için temayül yoklamasını gerçekleştirmiş olacağız. Temayül yoklamaları partimizin kurulduğu günden itibaren geleneğimizde yer alan, teşkilatımıza verdiğimiz değerin, önemin yerini adeta gösteren bizim için çok önemli yoklamalar. Şimdide AK Parti belediyeciliğinin daha doğrusu gönül belediyeciliğinin yol güzergahına başlangıcı olacak teşkilatın fikirlerine müracaat ediyoruz, şenlik havasında geçen temayül yoklamasına katılım sağlayan tüm aday adaylarımıza, teşkilatlarımıza, emeğin geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Gül, ”Halkın gücü, tankın gücünü yerle bir etti, Dadaşlar yine yerle bir edecek”

Temayül uygulamasının teşkilatın en güzel yansımalarından biri olduğunu ifade eden Grup Başkanvekili Gül, Gezi olaylarında ve FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminde, milletin dik durarak yıkılmadığını, Recep Tayyip Erdoğan’a destek olduğunu ifade eden Gül, şunları kaydetti:


“Halkın gücü, tankın gücünü yerle bir etti. Bu millete hiçbir güç, bir şey dayatamaz. 15 Temmuz’da nasıl demokrasiye sahip çıktıysanız, 31 Mart’ta yine demokrasiye sahip çıkacaksınız. Sizlerin desteğiyle inşallah, Dadaşlarla, Nene Hatunların torunları ile yine bir zaferi kutlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, Türkiye düşmanları, Kandil, Pensilvanya rahatsız oluyor. 31 Mart’ta Allah’ın izniyle sandıktan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için öyle bir sonuç çıkacak ki  Türkiye yükselecek, şahlanacak  Dadaşlar yine zafere imza atarak yerle bir edecek Allah’ın izniyle.”

ERZURUM/HORASAN MERKEZLİ GÜNCEL, DÜNYA, TÜRKİYE VE BÖLGESEL HABER YAYIN SİTESİ
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.